informatie

Hieronder vind je informatie over de kleuren, tekst en foto’s op een geboortekaartje. Aanpassingen van geboortekaartjes op de website worden altijd geheel vrijblijvend en gratis gedaan.

Kleuren op de geboortekaartjes

Het kan zijn dat je een mooi geboortekaartje gevonden hebt op onze website, maar je liever een andere kleur wilt. Dit kan! Alle geboortekaartjes kunnen gratis en geheel vrijblijvend omgezet worden in jouw eigen kleuren. Het kan altijd zo zijn dat een nalevering een bepaalde kleurafwijking heeft van het proefkaartje of de eerdere bestelling. Dit komt omdat de drukpers gevoelig is voor meerdere factoren. Daarnaast heeft papiersoort ook invloed op de kleur. Als het verschil extreem is kun je ons een mail sturen met daarin een foto van het verschil. Villa Pluis zal het kleurverschil nakijken en neemt daarna contact met je op.

Tekst op de geboortekaartjes

Alle teksten, namen en foto’s die op onze geboortekaartjes staan zijn als voorbeeld bedoeld. Uiteraard kun je je eigen teksten aanleveren. Het is ook mogelijk om tegen een kleine meerprijs 2 versies van het geboortekaartje te laten drukken. Bijvoorbeeld 1 met Nederlandse tekst en 1 met buitenlandse tekst. De tekst die je ons aanlevert wordt volledig overgezet op het geboortekaartje. Als de laatste digitale proefdruk is goedgekeurd en je ontdekt toch een fout nadat het geboortekaartje gedrukt is, zijn wij helaas niet meer verantwoordelijk. Controleer je aangeleverde tekst dus altijd goed!

Foto op de geboortekaartjes

Alle geboortekaartjes op onze website met een foto is een voorbeeld om te laten zien hoe het geboortekaartje er uit kan zien met foto. Uiteraard komt er een foto op van jullie kindje! Het is mogelijk om de foto door ons te laten bewerken. De foto kan aangeleverd worden zoals je deze gemaakt hebt. Wij maken de foto passend voor op het geboortekaartje.

Enkele tips voor het maken van een foto:

– Gebruik een goede camera! Een foto van een telefoon heeft vaak geen mooie kwaliteit voor op een geboortekaartje.

– Laat het gezichtje goed uitkomen (geen handjes voor het gezichtje)

– Let op de achtergrond! Probeer attributen (speelgoed, meubels, maar ook handen/armen/enz.)  om de baby heen te vermijden.

– Maak meerdere foto’s en stuur ons de mooiste. Wij maken dan verschillende opties zodat je zelf kunt kiezen welke je het mooist vindt

-Snij de foto niet zelf bij, dit verminderd de kwaliteit!

 

Speciale geboortekaartjes

Al het extra materiaal dat gebruikt wordt voor de ‘special’ geboortekaartjes (geboortekaartjes met lint of strik, kaartjes met extra klein kaartje, enz) wordt geleverd uit voorraad. Dit kan betekenen dat er een licht kleurverschil in dit materiaal zit. Wil je dat Villa Pluis deze geboortekaartjes voor je in elkaar zet? Dan betaal je een toeslag van € 20,00. Het kan daardoor ook voorkomen dat we de geboortekaartjes een dag later naar je verzenden, omdat hier veel tijd in gaat zitten.

Is je kindje al geboren,

en je wilt graag bij Villa Pluis de geboortekaartjes bestellen? We doen ons uiterste best voor je. We maken het geboortekaartje direct voor je klaar met alle aangeleverde gegevens zoals de geboortedatum. Zodra je het geboortekaartje hebt goedgekeurd en de betaling is binnen, gaan we het geboortekaartje voor je drukken.

Levering

Als je ons voor 12:00 uur in de ochtend de laatste gegevens doorgeeft en de digitale proefdruk goedkeurt, heb je de geboortekaartjes de volgende werkdag in huis. LET OP: Als wij de geboortekaartjes voor je in elkaar moeten zetten (speciale geboortekaartjes) kan het zijn dat de geboortekaartjes een dag later op de post gaan. Dit komt omdat er veel extra werk gaat zitten in het in elkaar zetten van deze geboortekaartjes.