over Pluis

Villa Pluis maakt de allerleukste geboortekaartjes voor jou! Of je nu een geboortekaartje van de site hebt uitgekozen of een eigen idee als geboortekaartje wil laten realiseren; bij ons is alles mogelijk! Begonnen in Dirksland en nu gevestigd in Middelharnis (op het mooie eiland Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland) proberen we alles lokaal te produceren, maar onze levering is door heel Nederland en supersnel (voor 12.00 uur definitief besteld is de volgende dag de geboortekaartjes in huis).

Het begon allemaal in 2009. Werkzaam als grafisch ontwerper voor het baby- en lifestyle merk lief! begon de passie voor het ontwerpen voor kinderen i.c.m. een liefde voor papier. In 2011 werd nichtje Nina verwacht. De 9 maanden dat ze in de buik zat werd ze Pluisje genoemd en wij maakten het allereerste geboortekaartje voor haar. Villa Pluis heeft haar naam te danken aan dit inmiddels 7-jarige meisje, die het maar wat interessant vind dat er een bedrijf naar haar genoemd is.

Wij maken onze geboortekaartjes in alle soorten en maten en we kunnen alle geboortekaartjes op de site gratis en vrijblijvend voor je aanpassen! Ook kun je bij ons een gratis proef geboortekaartje bestellen. Dit proefkaartje ontvang je met al jouw persoonlijke wensen, zodat je kunt zien hoe het geboortekaartje er in het echt uit kan komen te zien! Staat jouw geboortekaartje er niet tussen? Laat het ons weten en we maken een geboortekaartje voor jou op maat!